Za kupovinu preko interneta nudimo vam 3 opcije plaćanja:

 1. Plaćanje po prijemu porudžbine na kućnu adresu

Ovaj način plaćanja je moguć isključivo za isporuke koje se dostavljaju brzom poštom. Kupac je obavezan da robu proveri i da svako oštećenje prijavi kurirskoj službi. Robu, čiji se transport vrši ENMON d.o.o. dostavnim vozilima, nije moguće platiti pouzećem.

Cenovnik kurirske službe:

Težina pošiljke Cena transporta

 • 0.35 - 10 kg 340 RSD
 • 10 - 30kg 650 RSD
 • 30 - 100 kg 900 RSD
 • do 400 kg 2,500 RSD
 • 400-800kg 5,000 RSD

Za plaćanje pouzećem kupac doplaćuje uslugu za otkupninu i to:

 • do 20.000 = 70 RSD
 • od 20.000 do 100.000 = 140 RSD
 • od 100.000 do 200.000 = 280 RSD
 1. Plaćanje uplatnicom/nalogom za prenos

Ukoliko izaberete plaćanje uplatnicom/nalogom za prenos, nakon porudžbine je potrebno da sačekate da vas kontaktira menadžer Internet prodaje i da vam na e-mail adresu pošalje predračun po kom možete platiti robu. Na predračunu u gornjem desnom uglu možete pronaći račune banaka na koje možete uplatiti iznos vaše porudžbine, a pri dnu poziv na broj, koji nam pomaže da se Vaša uplata lakše prikaže u našem sistemu. Takođe je preporuka da nakon uplate obavestite sektor Internet prodaje odgovorom na e-mail, u kom ste dobili profakturu.

 1. Plaćanje karticama ON LINE

Na Srpskom delu portala Enmongroup.com moguće je platiti platnim karticama

Prilikom kupovine, na vašoj platnoj kartici biće rezervisana sredstva u visini iznosa vaše porudžbine. Nakon uspešno izvršene porudžbine, na vašu registrovanu e-mail adresu stići će potvrda sa profakturom.

Transakcija se relizuje pre isporuke robe, od strane ENMON d.o.o. putem zaštićenog servera banke, pre samog slanja pošiljke. Po izvršenoj realizaciji roba će biti isporučena na mesto koje ste naznačili prilikom poručivanja.

Povraćaj novca:

Trgovac vrši povraćaj koristeći ista sredstva plaćanja koja je potrošač koristio u prvobitnoj transakciji, osim ako se potrošač nije izričito saglasio sa korišćenjem drugog sredstva plaćanja i pod uslovom da potrošač zbog takvog povraćaja ne snosi nikakve troškove. Trgovac nije dužan da izvrši povraćaj dodatnih troškova koji su posledica izričitog zahteva potrošača za dostavu koja odstupa od najjeftinije uobičajene dostave koju je ponudio trgovac.

Trgovac može da odloži povraćaj sredstava dok ne dobije robu koja se vraća, ili dok potrošač ne dostavi dokaz da je poslao robu trgovcu u zavisnosti od toga šta nastupa prvo, osim u slučaju kada je trgovac ponudio da sam preuzme robu.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.